mikser's

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Politika už nenaserie

Radsej politrukov ako svatuskarov.
Nedelne popoludnie, natlaceny poriadnou davkou jedla som zobral do ruky ovladac a dal sa na svoj oblubeny sport. Televizia bola plna jedinej udalosti, zmieril som sa s tym. Na jednej stanici namiesto adrenalinoveho politickeho duelu bezala dusickarska spomienkova onania nasich najvyssich cirkevnych hodnostarov. Ked som sa tak zapocuval do slov jedneho z nich, bola to ukazka demagogie najhrubsieho zrna a profesionalna schizofrenia. Davam si dusok kavy, aby som nezacal nadavat, veriacich by sa to mohlo dotknut. Vsetky zivocisne rasy maju zakladny instinkt prezit, preziju rozmnozovanim. Milujte sa a mnozte sa, takto formulovany vyrok patri cloveku a je o tom istom. Tak ako clovek, ktory sa vzdal zakladnej hodnoty zivota a zije v celibate, mne bude urcovat a vysvetlovat, co je to rodina a manzelstvo? Nema o tom ani paru, pri slove homosexual sa zacne zajakavat a radsej zvoli synonymum. Nepozna pocit rodica, nepozna pocit matky, ma vsak hned na porudzi spravne a definitivne nazory. Odcleneni od vacsinovej spolocnosti, majetkovy mamon bol viac ako instinkt prezit, vymyslel sa celibat, zena asi saje silu. Neskusil, nevie co je to vychova deti za zarobene peniaze, ale interupcia nie. Patent ako spravne zit. Rad by som vedel, ked uz maju ten celibat ako riesia sexualne potreby. Nechce sa mi verit, ze by pre to absolutne nic nerobili, to by dostali polucie a predpokladam, ze pubertalne mokre sny stacili. Homosexualita asi nie, ved su zasadne proti nej, ale kto vie, zlodej krici chytte zlodeja. Alebo tu pedofiliu mame zacat brat ako uznavany celosvetovy standard? Radsej sa mohli sekat Ficko s Dzurindom, voci tomu som uz imunny. Tym ide o prachy, to je nizke a prizemne, to cloveka nerozhadze, ale diktovat ostanym skupinovu terapiu na styl zivota je silna kava. Prave som si dopil tu svoju, brecka.

daily | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmm...
    Skus si nabuduce do kavy dosypat brom - tak ako to robia svojaci (a svetuskari?) ;-)
    publikované: 03.04.2005 22:25:51 | autor: Staytoo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sudis a nepoznas
    Kolko pedofilov knazov poznas ty osobne? Kolko homosexualov?

    Mimochodom ja poznam napr. takych salezianov, ktori vychovali z mnohych chlapcov lepsich ludi, ako by z nich vychovali ich vlastni rodicia, ktori na nich kaslali. Vdaka jezuitom a ich rozvoju vzdelania v 18-19 storoci, nie sme na Slovensku na urovni africkych krajin. To co dokazala Matka Tereza by si nikdy nedokazal ani nahodou.

    BTW. aj budhisticky mnisi maju prisni celibat. Su aj tito hmosexuali a pedofily?

    Ak ti vadilo, ze sa vyjadruju k istym veciam, tak si mal prepnut inam. To ze maju na vec iny nazor ako ty, neznamena, ze ich mas hned odsudzovat.
    publikované: 04.04.2005 11:40:43 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. To dmiba:
    Tymi salezianmi by som sa velmi neohanal. Dokonca aj krestanski historici pomalicky zacinaju uznavat ze vdaka krestanstvu sa nam vyvin ludstva "trosicku" oneskoril a az nastup novovekeho vedeckeho ateizmu (nepliest s komunistickym vedeckym ateizmom) umoznil prudky rozvoj 20.storocia. Cize keby este stale vladlo krestanstvo, tak sme na urovni tych africkych krajin pripadne nizsie kedze len vdaka africkym krajinam (ich arabskym castiam) sa nam zachovalo mnoho antickych vedomosti plus samotna arabska kultura bola vyspelejsia nez krestanska... Takze asi tak... ;-)
    publikované: 04.04.2005 12:34:32 | autor: Rujir (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014